Main Page Sitemap

Top news

Konsert umeå ikväll

Undrar om solen kommer att skina över riksdagshuset imorgon, funderar Pernilla Eskilsdotter. Och även Pink Floyd. Enn Kokk - 17 dagar sedan Högervindar - extremism - nazism "Märker du de tydliga höger-vindarna?


Read more

Homeopati apotek-stockholm

Det dröjde dock innan homeopatin utvecklades till en medicinsk behandlingsmetod av den tyska läkaren. Homeopatisk behandling stärker ditt immunförsvar och erbjuder en möjlighet att långsiktigt få en bättre hälsa, eftersom den behandlar


Read more

Kraft ringar malmö

Som jag nämnde i den första delen av denna serie så är inte syftet med gdpr att lagen ska sätta stopp för alla affärer, utan att den ska bidra med struktur kring


Read more

Lyko kontor stockholm


lyko kontor stockholm

som HR-administratör kommer du att arbeta admistrativt med att stötta upp HR-teamet i processen att implementera ett nytt HR-system. Vi söker dig som, studerar på eftergymnasialnivå och tar examen tidigast juni 2019, med fördel studerar du HR/personal. Consultant Manager Fanny Rosén, fanny Rosén, mette Risberg, hedvig Svärd, konsultchef Catrin Laudon. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! OM OSS, academic Work är Home of the young professionals.

Under våren kommer du att stötta upp i just detta projekt med främst administrativa uppgifter. Övrig information, start: 21a januari, omfattning: Deltid, 2 dagar i veckan. Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Information om företaget, lyko Group AB är en är en hårvård- och skönhetspecialist med ambition att förändra branschen. Du kommer att komma in och stötta upp HR-teamet med att administrera och strukturera upp bland avtal och annan information ur gdpr-synpunkt. Vi söker just nu en HR-administratör som under våren kommer att få vara med och bidra och stötta upp i Lykos HR-projekt. Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Lyko kontor stockholm
lyko kontor stockholm

Kendrick lamar stockholm blocket
Märklin köpes stockholm
Polsk delikatessbutik stockholm
Friidrott stockholms ungdom

Har erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter, har erfarenhet från en roll med koppling till. Arbetsuppgifter, som HR-administratör kommer du att arbeta administrativt med att stötta upp HR-teamet i processen att implementera ett nytt HR-system. Skriv ut, studerar du en utbildning inom HR och är på jakt efter ett meriterande deltidsjobb vid sidan av studierna? Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde. Det är meriterande om du * Har erfarenhet av att arbeta i Excel * Har erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter * Har erfarenhet från en roll med koppling till. Om tjänsten, academic Work söker nu en HR-administratör på deltid till Lykos kontor i centrala Stockholm. Du tar ett stort ansvar för ditt arbete och du har en god samarbetsförmåga. Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan.

Lyko kontor stockholm
lyko kontor stockholm


Last news

2018 Bewertung von 8,0 Positiv: It was ok Bewertet am Nov. Dezember 2017 a b Eurowings Fleet Details and History. März 2011 wurde schließlich auch der Technik-Betrieb in Düsseldorf konzentriert, die Flugzeugwerft..
Read more
Vårt fokus på skolledare som organisationsbyggare i en komplex omvärld löper därför som en röd tråd genom hela utbildningen. Det knyter nämligen samman rollen som resultatansvarig chef med rollen som verksamhetsansvarig ledare...
Read more
Sitemap