Main Page Sitemap

Top news

Avstånd lund till köpenhamn

Han genomförde också juridiska och skattemässiga reformer. Sannolikt hade han där övertygat sig om svårigheterna av att rycka fram genom de skogiga och glest befolkade trakterna mellan Smolensk och Moskva, och han


Read more

Norrtälje uppsala universitet

För dessa distansstudenter tecknas om möjligt lokala avtal med skolor nära hemorten. Ansökningar om byte av VFU-område behandlas av en grupp bestående av VFU-koordinatorer och studiebevakare. Hänsyn tas i möjligaste mån till


Read more

Stockholms t-central till mall of scandinavia

How do I travel from Stockholm Central Station to Mall of Scandinavia without a car? VI HAR bytt parkeringssystem, gäller befintliga och nya medlemmar: Registrera din bil nu för att inte


Read more

Terrorattentat stockholm dokumentär


terrorattentat stockholm dokumentär

Den 13 november var det Paris och idag Bryssel. Vi bör påminna oss i den här stunden av sorg att den här typen av förtryck finns överallt i världen. Vi bör inte låta oss falla i dessa fällor som många lätt faller. I denna stund ska man inte käbbla politiskt och vinna billiga poänger utan stå enade oavsett vad man anser om anledningen till det som nu skett. Fortfarande har jag svårt att se nyheter om detta som hände på Utöya för fem år sedan. Hon var mamma till en 1,5 år gammal pojke. De blir alltfler i vårt land, som kan göra det mest fruktansvärda saker i islams namn och våra politiker gör inte mycket, även om det tillslut, när människor fick sätta livet till, äntligen agerar, matbutik söder, helsingborg även om det är alldeles för sent för offren på Drottninggatan.

Ebba Stefansdotter Åkerlund, en då 11 årig tjej som fick sätta livet till för de snedvridna och sjuka tankarna som gärningsmannen hade. Allt blandas med rädslan som också finns där. Hur är man funtad då?

terrorattentat stockholm dokumentär

Lönnen stödboende stockholm
Sandhamn stockholm färja
Möhippa stockholm blogg

Detta inlägg postades i beställa tårta city gross uppsala media, Politik och taggad Åhléns, katastrof, media, medmänsklighet, Politik, Stefan Löfven, Stockholm, Sverige, terror, terrorattack, terrorattentat den v Jerry. En galning som jag inte ens vill nämna namnet på körde alltså med vilje ihjäl fem människor i islams namn. En 11-årig flicka som knappt fått möjligheten att börja leva fick lämna oss. Jag tycker vår statsminister Stefan Löfvén visade beslutsamhet och medkänsla med offren i terrorattacken under sin presskonferens igår kväll! Europa kommer säkert att drabbas återigen och frågan är vad man kan göra?

Svårt att fokusera på annat. Måste också ge en eloge till polisen och samhället som har fungerat väl under denna terrorattack, i all fall som jag har uppfattat det genom medias rapportering.


Last news

And hes not going to stop there. July 27, riktigt nöjd med tatueringarna jag gjorde förra. I get really different reactions from Wow, thats really cool and inspirational to Youre gross..
Read more
De äldre som tränar betalar mer än de yngre samt att om man endast vill vara en passiv medlem, betalar man en mindre summa. Vi visste att det skulle bli en tajt..
Read more
Sitemap