Main Page Sitemap

Top news

Borat yify subs

As an actor he is unmistakably brave and uninhibited, which makes it easy for the film to lose itself in a tornado of gags, spoofs, bizarre one-liners and graphic jokes. These


Read more

Salat tid rinkeby stockholm

Kista galleria är mycket välbesökt och möjligheterna ska undersökas att komplettera med bostäder och arbetsplatser samt handelsytor som öppnar sig mot omgivande gator. Denna föreläsning handlar om: En jämförelse mellan Islam och


Read more

Sverige bör lämna eu

Tyskland inte skulle kunna tänka sig att sänka värdet på euron. Man spenderat över sina tillgångar, dessutom har i princip alla av. Det är inte alls sannolikt eftersom bara två partier


Read more

Terrorattentat stockholm dokumentär


terrorattentat stockholm dokumentär

Den 13 november var det Paris och idag Bryssel. Vi bör påminna oss i den här stunden av sorg att den här typen av förtryck finns överallt i världen. Vi bör inte låta oss falla i dessa fällor som många lätt faller. I denna stund ska man inte käbbla politiskt och vinna billiga poänger utan stå enade oavsett vad man anser om anledningen till det som nu skett. Fortfarande har jag svårt att se nyheter om detta som hände på Utöya för fem år sedan. Hon var mamma till en 1,5 år gammal pojke. De blir alltfler i vårt land, som kan göra det mest fruktansvärda saker i islams namn och våra politiker gör inte mycket, även om det tillslut, när människor fick sätta livet till, äntligen agerar, matbutik söder, helsingborg även om det är alldeles för sent för offren på Drottninggatan.

Ebba Stefansdotter Åkerlund, en då 11 årig tjej som fick sätta livet till för de snedvridna och sjuka tankarna som gärningsmannen hade. Allt blandas med rädslan som också finns där. Hur är man funtad då?

terrorattentat stockholm dokumentär

Lönnen stödboende stockholm
Sandhamn stockholm färja
Möhippa stockholm blogg

Detta inlägg postades i beställa tårta city gross uppsala media, Politik och taggad Åhléns, katastrof, media, medmänsklighet, Politik, Stefan Löfven, Stockholm, Sverige, terror, terrorattack, terrorattentat den v Jerry. En galning som jag inte ens vill nämna namnet på körde alltså med vilje ihjäl fem människor i islams namn. En 11-årig flicka som knappt fått möjligheten att börja leva fick lämna oss. Jag tycker vår statsminister Stefan Löfvén visade beslutsamhet och medkänsla med offren i terrorattacken under sin presskonferens igår kväll! Europa kommer säkert att drabbas återigen och frågan är vad man kan göra?

Svårt att fokusera på annat. Måste också ge en eloge till polisen och samhället som har fungerat väl under denna terrorattack, i all fall som jag har uppfattat det genom medias rapportering.


Last news

5 Jan kl 22:00, Cirkus, kadim Al Sahir is the.1 Arabic legend. Förra gången Chapman besökte Cirkus och Stockholm för två år sedan var det med ett fullt band och den gången..
Read more
Hyresperioden kommer vara från, med möjlighet till tillträde från, till sista augusti 2019. Hon är 90-talist och är född på sommaren i stjärntecknet kräfta (enligt kinesiskt horoskop är hon är född i..
Read more
Sitemap