Main Page Sitemap

Top news

Falafel street food lund

Gorodenkoff; Electricity and power consumption concept. On a dark wooden background. . Kortet gäller i 12 månader från inköpsdagen. Vegetables, fruit, seeds, cereals, beans, spices, superfoods, herbs for vegan, gluten free, allergy-friendly


Read more

Båtar helsingborg ven

Stuvare Algot Elisson omkom utanför Afrikas kust. I och med avskaffandet av Öresundstullen genom Öresundstraktaten 1857 gavs fri passage för alla vänligt sinnade fartyg genom sundet och Bälten. Stort tack för detta!


Read more

Snow brothers online 2 spelare

Vi har kontor i Stockholm och Göteborg, men har personal som besöker föreningar över hela landet. Välj spel1 Can 2 Can100 Burning Hot100 Ladies100 Pandas108 Heroes1421 Voyages of Zheng He1429 Uncharted Seas2


Read more

Valkompass jönköping landsting


valkompass jönköping landsting

lokala valkompassen. SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Och det är deras svar som hjälper oss kalibrera kompassen. Vår valkompass är unik. Partier som under mandatperioden gått ihop med ett annat parti räknar SVT som ett nytt parti utan mandat. Det är från dessa svar som vi har sammanställt den statistik och de uppgifter som ligger till grund för artikeln. Vilka ligger bakom den lokala valkompassen? Vi har hela vintern och våren jagat politiker, säger Kristofer Sjöholm. Fyra personer på SVT har under hösten och vintern jobbat med att identifiera frågor som är specifikt intressanta för varje kommun, säger Kristofer Sjöholm.

Spela igen, idag lanseras SVT:s valkompass, visa alla (3). Saknar du svar på din fråga? SVT har identifierat lokala frågor Även att leta fram vilka politiska frågor som är intressanta för Sveriges 290 kommuner och 20 landsting har tagit lång tid. Kan jag lita på resultatet?

Detta innebär dock inte att man ska se resultatet som en direkt uppmaning att gå och rösta på just det parti som får högst matchprocent. Visa alla (3 publicerad, nu lanseras SVT:s valkompass för 2018. Redan i november/december påbörjade SVT arbetet med att få kontakt med alla lokala partiföreträdare. SVT har bjudit in alla partier som fick minst ett mandat i kommun- och landstingsvalen 2014. Det här är första gången som SVT gör en lokal valkompass för kommun- och landstingsvalet.

För varje kommun och landsting finns det ett antal unika frågor som tagits fram med hjälp av de svar vi fick in från partierna i ett tidigt skede. Det handlade om vilka frågor partierna själva lokalt vill driva i valet. Det nya är att lokala partiföreträdare nu har fått möjlighet att svara på ett antal valkompassfrågor som vi sedan låter väljarna jämföra sig mot.


Last news

Söder ska helt enkelt vara ett stadsdelscentrum som lever från tidig morgon till sen kväll. 13, 252 20 helsingborg, karta och vägbeskrivning. Samtidigt passar vi på att byta namn. Det är här..
Read more
Anna: Nej, jag bor i förort. Johan: Jag heter Johan och här är min tjej Annika. Nej, jag bor också i en förort. Skulle det bara väcka längtan tillbaks till far och..
Read more
Sitemap